2018 PMYO 2. Yedek Alımı Açıklandı.

2018 PMYO adayları Polis Akademisi, 2018 Yılı PMYO 2. Yedek Yerleştirme Sonuçlarını açıkladı. Sonucunuzu öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayınız.
2018 Yılı PMYO 2. Yedek Yerleştirme Sonuçları
Polis Meslek Yüksekokulları Giriş Sınavı 2. yedek aday yerleştirme sonuçları açıklanmıştır.
2018-2019 eğitim öğretim dönemi için Polis Meslek Yüksekokullarına 31/10/2018 tarihli 1. yedek planlamada 15 kadın yedek adayın planlaması yapılmıştır.
2. yedek planlamada, asıl ve yedek olarak planlanan adaylardan kayıt yaptırmayan ve istifa eden adayların yerine kadın adayların 16’ıncı sırasından başlanılarak 3 kadın yedek adayın planlaması yapılmıştır.
2018-2019 eğitim öğretim döneminde Polis Meslek Yüksekokullarına yedek aday planlamaları, 2. Yedek aday planlama ile birlikte sonlandırılmıştır.
Adaylara sonuçlar posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, internetteki resmi sayfamız üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.
Tüm adaylara ilanen duyurulur.
Kaynak: Polis Akademisi