ETİ Maden İşletmesi KPSS’siz Kura ile İşçi Alım İlanı Yayımlandı

ETİ Maden İşletmesi KPSS’siz Kura ile İşçi Alım İlanı Yayımlandı
A+
A-

Eti tarafından alım ilanı duyurusu yayımlandı ve bu duyuruya göre İŞKUR üzerinden 126 işçi alımı yapılacağı bilgisi paylaşıldı. Yayımlanan personel alımı duyurusuna göre KPSS şartsız ve kura ile yapılacak işçi alımında başvuru bilgileri verildi ve başvurular 05 Ağustos 2022 günü bitiyor.

Eti tarafından alım ilanı duyurusu yayımlandı ve bu duyuruya göre İŞKUR üzerinden 126 işçi alımı yapılacağı bilgisi paylaşıldı. Yayımlanan personel alımı duyurusuna göre KPSS şartsız ve kura ile yapılacak işçi alımında başvuru bilgileri verildi.

Kamu kurumları personel alımı ilanları yayınlanmış. Yetimhaneden işletmeleri tarafından geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan 126 kişilik kamu işçi alımı için bugün başvurular İŞKUR ilanları ile yayınlandı ve alınmaya başladı.

Genel olarak proses işçisi ve temizlik görevlisi alanlara yapılacak olan İŞKUR üzerinden kadrolara giriş yaptıktan sonra ulaşabileceksiniz.

İşçi Alımı Başvuru Şekli

Başvuruda bulunmak isteyen olaylar için adayların başvuruları yalnızca İŞKUR üzerinden alınmaya başlanacaktır.

İŞKUR sistemine e-devlet bilgileri ile giriş yapan adaylar işyeri türünü kamu seçip işeri unvanını ise Eti maden yazdıktan sonra ekrana gelen ilanlardan hangilerine hangi şehirde olanlara başvuru yapmak istiyor ise seçip başvurular yapılabilecektir.

Başvurular 1 Ağustos 2022 yani bugünden itibaren alınmaya başlamış olup en geç başvuruları 5 gün içerisinde yani 5 Ağustos 2022 tarihinde saat fark etmeden yapılabilecek olup en geç müracaatlar bu tarihler içerisinde yapılacaktır.

ETİ Maden İşletmesi Personel Alımı Başvuru Şartları

Genel olarak aranan şartlar ise adaylarının ilkokul mezunu olması, 18 yaşını tamamlamış olması, en fazla 45 yaşında olma, en fazla lise ve denge okullardan mezun olma gibi şartlar ile işçi alımları yapılacaktır.

Balıkesir ve Eskişehir iline alım yapılıyor.

Adaylarda ikamet şartı da aranmaktadır.

ETİ MADEN İŞLETMESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR’da yayımlanan personel alımında ilanlar ve başvuru bilgileri şu şekilde:

Başvuru yapacak olan adayların, başvuru süresi içerisinde talep edilen öğrenim durumuna ve diğer özel şartlara haiz olması gerekmektedir.

Yaş Kriterleri; İŞKUR tarafından ilan edilecek söz konusu talebe, başvurunun son günü itibariyle 18 yaşını doldurmuş ve ilanın yayımlanacağı tarihte 36 yaşından gün almamış adaylar başvurabileceklerdir.

Talebe müracaat edecek olanlardan noter huzurunda kura çekilişi yapılacaktır. Bu talep sürekli işçi alımına ilişkin olup il genelinde karşılanacaktır.

Sözlü sınav gün, saat ve yeri ile sınava katılmaya hak kazanan adaylar, Kamu Kurum ve Kuruluşunun internet sitesinde duyurulur (etimaden.gov.tr). Bu duyuru, tebliğ mahiyetinde kabul edilir ve ilgililerin adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmaz.
İşletmede 3 (üç) vardiyalı düzende ve çok tehlikeli sınıftaki işyerlerinde çalışılacaktır.

Sadece Lise ve Dengi adayların başvuruları kabul edilecek olup öncelikliler de dahil olmak üzere öğrenim durumu tutmadığı halde sistemi yanıltarak başvuru yaptığı tespit edilen adayların başvuruları İŞKUR veya ETİ Maden İşletmeleri tarafından iptal edilecektir.

Kura Yeri . Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü

Kura Adresi: Kızılırmak Mh.1443. Cd. No.5 PK:06530-Çukurambar Çankaya /ANKARA

Kura Tarihi: 25 Ağustos 2022 Perşembe Günü

Kura Saati 09.oo’da başlayacak

Başvuru yapmak isteyen adaylar işkur üzerinden başvuru yapabilirler. İş arama sayfasında iş yeri ünvanına ETİ MADEN yazdıklarında tüm açık pozisyonlar çıkacaktır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

error: İçerik Korunmaktadır.