2019 PAEM Kadın – Erkek Komiser Yardımcısı Alım Sayısı

2019 PAEM Kadın – Erkek Komiser Yardımcısı Alım Sayısı
A+
A-

PAEM Adayları, bu yazımda sizlere 2019 PAEM Kadın – Erkek Komiser Yardımcısı Alım Sayısı hakkında bilgiler vereceğim.

2019 PAEM Kadın – Erkek Komiser Yardımcısı Alım Sayısı

KPSS sonuçlarının açıklanmasından sonra merakla beklenen PAEM duyurusu Resmi Gazetede yayınlandı. Duyuruya göre 200 Kadın, 1800 Erkek Komiser Yardımcısı alımı yapılacaktır. En az lisans mezunu ve KPSS için 70.000 barajı bulunmaktadır. PAEM Başvurularında başvuran adayların tamamı değil sadece üstten başlanarak alım yapılacak sayının 10 katı mülakata çağrılmaktadır. Polis Akademisi resmi sitesi üzerinden resmi gazetedeki duyuruyu yayınlandı. Alım ilanları detaylı olarak ileri bir tarihte açıklanacaktır.

Resmi Gazetedeki Duyuru:

Polis Akademisi Başkanlığından:

2019-2020 EĞİTİM – ÖĞRETİM DÖNEMİNDE POLİS AMİRLERİ EĞİTİMİ MERKEZİ (PAEM) MÜDÜRLÜĞÜ LİSANS MEZUNU KOMİSER YARDIMCISI ADAYI ÖĞRENCİ ALIMINA DAİR DUYURU

Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Amirleri Eğitimi Merkezine (PAEM) alınacak öğrenci adaylarının 2019-2020 eğitim-öğretim yılı için Emniyet mensubu olmayan lisans mezunları veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olanlardan 200’ü kadın, 1800’ü erkek olmak üzere toplam 2.000 (komiser yardımcısı adayı) öğrenci alımı yapılacaktır.

Ön başvuru tarihleri ve sınava ilişkin diğer esaslar 14/07/2019 tarihinde yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonucu sonrası Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinden (www.pa.edu.tr) ilan edilecektir.

Resmi Gazete Duyurusu İçin Tıklayın 

Screenshot 2 3

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

error: İçerik Korunmaktadır.