6250 TL Promosyon Başvurusu Başladı – İşte Detaylar

6250 TL Promosyon Başvurusu Başladı – İşte Detaylar
88
A+
A-

E devletten başvurular başladı !!! 6250 TL Promosyon Başvurusu Başladı, Başvuran Alıyor…

TEB’den emeklilere 6 bin 250 TL.

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren son dakika açıklaması TEB’den geldi. Banka tarafından yapılan açıklamada emeklilere iki kalemde toplamda 6 bin 250 liraya kadar promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı.

Banka resmi sayfasında, “Emeklilerimize 3.750 TL’ye varan promosyon ve emekli tanıdıklarını TEB’e davet eden müşterilerimize emekli maaşını TEB’e taşıyan her yakını için 250 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan nakit ödül fırsatı” ifadeleri ile yayımlanan açıklamaya baktığımızda promosyon ödemesinin detaylarına yer verildi.

MAAŞA GÖRE ALINACAK PROMOSYON TUTARI

TEB resmi sayfasında yayımlanan tablo şu şekilde:

Tabloya baktığımızda zaten ilk iki seçeneği otomatik olarak eliyoruz. En düşük emeklaaşı 2500 TL. Yani maaşını TEB’e taşıyan emeklilere nakit olarak direk 750 lira promosyon yatırılacak. Faturası için otomoatik ödeme talimatı verenlere buna ek olarak 3 bin liraya kadar ödeme yapılacak ve toplamda 3 bin 750 lira promosyon verilecek.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt eden ve Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı bulunduran emekli maaş müşterilerimiz 3.750 TL’ye varan promosyon kazanıyor.” denildi.

2 BİN 500 TL DAHA KAZANABİLİRSİNİZ

TEB açıklamasına baktığımızda 3 bin 750 liraya ek olarak emeklilerin her getirdiği emekli arkadaşı için de 250 lira kazanabileceğine yer verildi. En fazla 10 kişi getirebilecek emekliler toplamda 2 bin 500 lira daha kazanarak promosyonu 6 bin 250 liraya kadar çıkarabilirsiniz.

Söz konusu promosyon ödemelerinin şartları şu şekilde açıklandı:

  • Kampanya 02.06.2022 tarihi itibarıyla yeni edinilen emekli maaş müşterilerini kapsamaktadır.
  • Emekli müşterilerimizin kampanya dönemi içerisinde 36 aylık emekli taahhütnamesi vermeleri ve Bankamızda en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı bulundurmaları gerekmektedir.

Bunların yanı sıra emeklilere sunulan diğer imkanlar ise şu şekilde açıklandı:

  • CEPTETEB Mobil’de emekli maaş müşterilerine özel ayrıcalıklarını görebileceği “Emekli Maaşım TEB’de menüsü”
  • TEB Bonus Kredi Kartlarıyla yılda 4.500 TL’ye varan bonus kazanma fırsatı
  • Size özel avantajlı sigorta paketleri
  • Gelir belgesiz ve emekli maaş müşterilerimize özel indirimli faiz oranları ile ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi kullanabilme imkanı.

BAŞVURU E DEVLET VE SGK’DAN

Söz konusu kampanyaya başvuru yapmak isteyen emekli vatandaşların e devlet kapısı üzerinden başvuru yapması gerekiyor. Başvuru için ,” SGK ve Bağkur’dan emekli olacaklar, e-devlet’ten veya SGK Müdürlükleri aracılığıyla dolduracakları Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde banka tercihini “Türk Ekonomi Bankası” olarak belirtmelidir.” denildi.

Vatandaşlar , e devlet kapısından ya da SGK bölge müdürlüklerinden başvurusunu yapabilecek.

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİNE ZAM BEKLENİYOR

Hükümete yakın isimler yaptıkları açıklamada Kurban Bayramı’ndan önce emeklilere verilecek bayram ikramiyesinin arttırılması için bütçe çalışmalarının yapıldığını söyledi. Bütçe çalışmalarının olumlu olması durumunda ikramiyelerin arttırılacağına yer verildi.

KAYNAK: https://www.finans7.com/haber/emekliye-6250-tl-promosyon-basvurusu-basladi-8682

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

error: İçerik Korunmaktadır.