2020/1.Dönem Bekçi Giriş Sınavı Bursa POMEM Duyurusu

2020/1.Dönem Bekçi Giriş Sınavı Bursa POMEM Duyurusu
A+
A-

Bekçi Adayları, bu yazımda sizlere 2020/1.Dönem Bekçi Giriş Sınavı Bursa POMEM Duyurusu  hakkında bilgiler vereceğim.

2020/1.Dönem Bekçi Giriş Sınavı Bursa POMEM Duyurusu

Bursa POMEM resmi sitesinden aşağıdaki duyuruyu yayınlandı. Duyuruda adayların okula gelirken yanlarında HES kodlarını bulundurmalarını ve kıyafet değiştirme olmacağından spor kıyafetle gelmeleri gerektiğini söyledi. Bu aşamada evrak teslim ve ön sağlık aşaması yapılacaktır.

Resmi Duyuru

Bursa Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulunun 22.09.2020 tarihli 125 no’lu kararı gereği Müdürlüğümüze gelen tüm vatandaşlarımızın  HES kodları sorgulaması yapılacağından 2020/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçi adaylarının okulumuza geldiklerinde yanlarında HES kodlarını bulundurmaları gerekmektedir.

NOT : Covid-19 tedbirleri kapsamında okulumuzda kıyafet değiştirme olamayacağından gelen adayların spor kıyafetli (eşofman) olması gerekmektedir.

NOT : Getirilen cep telefonları emanete alınmayacağından giriş esnasında yanlarında cep telefonları bulundurmamaları gerekmektedir.

2020 Bekçi Şahsen Müracaat ve Ön Sağlık Kontrolü Yerleri Açıklandı.

2020/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı kapsamında adaylar şahsen müracaat ve ön sağlık kontrolüne katılacakları sınav merkezlerini T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir.  İlan edilen tarihte ve sınav merkezinde adaylar şahsen müracaatlarını yapacak ve ön sağlık kontrolüne katılacaklardır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan duyuru tebliğ niteliğindedir.

Adaylar Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir.

UYARI: Bu Aşamada Adaylar şahsen müracaat ve ön sağlık kontrolüne katılacaklar.

GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 4 Yorum
  1. hikmet dedi ki:

    2020 bekci alımı basvuru dilekcesini nereden indiricez

    1. Admin dedi ki:

      Polis Akademisi tarafından açıklanan giriş yerini öğrendiğin yazının altında var diğer belgeler yazıyor tıkla iner bilgisayara

  2. Ferhat dedi ki:

    Yazılı sınav yapılacak mı ? Sadece evrak teslimi ve sağlık muhanesimi yapılcak ?

    1. Admin dedi ki:

      yazılı sınav daha sonra

error: İçerik Korunmaktadır.