2023 Yılı Polis Tayin Sonuçları Açıklandı Mı? Tayinler Ne Zaman Açıklanacak?

2023 Yılı Polis Tayin Sonuçları Açıklandı Mı? Tayinler Ne Zaman Açıklanacak? Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan polis tayinleri için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Binlerce polis ve ailesini yakından ilgilendiren tayinler EGM’nin gerçekleştireceği işlemlerin

2023 Yılı Polis Tayin Sonuçları Açıklandı Mı? Tayinler Ne Zaman Açıklanacak?
A+
A-

2023 Yılı Polis Tayin Sonuçları Açıklandı Mı? Tayinler Ne Zaman Açıklanacak? Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan polis tayinleri için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Binlerce polis ve ailesini yakından ilgilendiren tayinler EGM’nin gerçekleştireceği işlemlerin ardından yayımlanacak. Tayin sonuçları ile polis memuru, başpolis memuru, komiser yardımcısı, komiser ve başkomiserlerin yeni çalışma yerleri belli olacak. Polis tayin tarihleri, henüz Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından paylaşıladı. Peki polis tayinleri sonuçları nasıl öğrenilir? İşte ataması yapılan polis POLNET sorgulama ekranı.

2023 EGM POLNET Polis Tayin Sonuçları Açıklandı Mı?

Polis tayinleri ile ilgili açıklamalar, Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından yapılıyor. Ancak, tayin takvimi ve açıklama tarihi her yıl değişebiliyor. Genellikle polis tayinleri, yılın belirli aylarında yapılır ve bu tarihler Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından belirlenir. Peki, 2023 polis tayinleri ne zaman açıklanacak? Polis tayin yerleri ne zaman açıklanacak? 

Tayinlerin ne zaman açıklanacağına ilişkin bilgi, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak. Bu nedenle, tayinlerin ne zaman açıklanacağı konusunda net bir bilgi henüz yok. Tayin ve terfi bekleyen polisler, Emniyet Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarını takip ederek güncel bilgilere ulaşabilirler. 2022 yılı polis tayinleri tarihi paylaşılmadı ancak tayinler her yıl Mayıs-Haziran döneminde gerçekleştiriliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü geçtiğimiz yıl 35 bin 874 personelin atama ve yer değiştirme işlemlerini 27 Mayıs 2022’de açıklamıştı. 

EGM polis tayin sonuçları nasıl öğrenilir? Ataması yapılan personel POLNET sisteminden kullanıcı adı ve şifresini girerek atama bilgisine ulaşabilecek. 

2023 Yılı Polis Tayin Sonuçları Açıklandı Mı

2023 Yılı Polis Tayin Sonuçları Açıklandı Mı

 

POLİS TAYİN SONUÇ SORGULAMA

2. sınıf, 3. sınıf ve 4. sınıf emniyet müdürü ile emniyet amiri rütbelerindeki personelin atama ve yer değiştirme işlemleri ise Yüksek Değerlendirme Kurulu toplantısının tamamlanmasının ardından yapılacak. Yüksek Değerlendirme Kurulunun çalışmaları ise sonraki haftalarda gündeme gelecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

error: İçerik Korunmaktadır.