Erzincan Polis Evi – 2023 Fiyatları, Telefon, Adres Bilgileri

Erzincan Polis Evi – 2023 Fiyatları, Telefon, Adres Bilgileri
1.180
A+
A-

Bu yazımızda sizlere Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren Erzincan Polis Evi – 2023 Fiyatları, Telefon, Adres Bilgileri hakkında bilgiler vereceğiz.

UYARI: Değerli okuyucular fiyat listeleri ve yemek listeleri devamlı değişiklik gösterdiğinden dolayı aşağıdaki telefon numaralarından oda ücretleri dahil polis evi hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Erzincan Polis Evi

19 oda ve 51 yatak ile hizmet vermektedir. Erzincan Polisevinde bulunan 19 odanın tamamında televizyon, mini buzdolabı, askılık, saç kurutma makinesi, emanet çelik kasa, dahili telefonu ile 24 saat sıcak su mevcuttur.

Oda tipleri; Aile tipi oda; Bir adet çift kişilik bir adet tek kişilik yatak,

Twin oda; Tek kişilik iki yatak, Tripple Oda; Tek kişilik üç yatak,

ingroom Oda; Çift kişilik tek büyük yatakla hizmet vermektedir.

Polis Evi 2023 Yılı Konaklama Ücretleri 

Polis Evlerine ait iş ve işlemler Emniyet Genel Müdürlüğü Sosyal Hizmetler ve Sağlık Daire Başkanlığı tarafında belirlenmektedir. Aşağıdaki fiyatlar genel olarak illerin çoğunda aynı olup İstanbul’da farklılık gösterebilir.

ANA BİNA ODALARI

ODA TİPİ

MENSUP

ONAYLI MİSAFİR​

2 veya Daha Fazla Yataklı Odada Tek Yatak

200,00 ₺

400,00 ₺

Çift Kişilik Yatak Bulunan Oda (Double)

400,00 ₺

800,00 ₺

Aile Odası

600,00 ₺

1.200,00 ₺

Süit Oda 

610,00 ₺

1.220,00 ₺

EK BİNA ODALARI

ODA TİPİ

MENSUP

ONAYLI MİSAFİR​

2 Yataklı Odada Tek Yatak

200,00 ₺

400,00 ₺

Çift Kişilik Yatak Bulunan Oda (Double)

400,00 ₺

800,00 ₺

Ultra Vip Oda

920,00 ₺

1.840,00 ₺

 

 

Erzincan Polis Evi

Erzincan Polis Evi

Lokal ve Restoran 

Lokal ve restaurant ile hizmetleri, Toplantı salonu ile Düğün, nişan törenleriniz için 150 kişilik salonu ile hizmet vermektedir.

Restoran Bölümü 

Erzincan Polisevi bünyesinde 150 kişi kapasiteli restaurantımız kaliteli Türk ve dünya mutfağından seçme lezzetler sunmaktadır. Damak tadınıza uygun ve kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan enfes yemeklerimize asıl tadı veren ise aşçılarımızın yemeklere kattığı sevgi ve servis personelimizin üstüne eklediği güleryüzlü-saygılı hizmet sosudur.Sabah saat:08.00 de açık büfe kahvaltı ile başlayan servisimiz, gece saat:21.00’de akşam yemeği tamamlanana kadar sürmektedir. Servislerimiz garsonlarımız tarafından yapılmaktadır. Restaurantımızda 2 adet salon tipi klima bulunmaktadır.

Düğün Salonu 

Nişanınızı ve düğününüzü biz yapalım… 150 kişilik salonumuz şık tasarımı ve güleryüzlü personeli ile nişan, düğün törenleriniz ve özel eğlencelerinizde sizlere hizmet vermeye hazırdır.

Erzincan Polis Evi Oyun Salonu 

 Amirlerimiz ve memurlarımız için ayrı ayrı hizmet veren 2 adet lokalimiz mevcuttur. Oyun salonumuzda teşkilat mensuplarımızın ve misafirlerimizin hoşça vakit geçirmeleri için tüm maçların izlenebildiği Lig Tv mevcuttur.

Erzincan Polis Evi Bayan Kuaförü

Polisevi Şube Müdürlüğünde 2015 yılında hizmete açılan bayan kuaföründe her türlü saç kesimi, saç yapımı, nişan başı, gelin başı gibi bayan kuaföründe olması gereken her türlü işlem uygulanmaktadır. 

Erzincan Polis Evi Toplantı Salonu

Toplantınıza konfor katalım… Her türlü olanağa sahip, ayrıca 20 kişilik yemek ve toplantı salonumuz bulunmaktadır.  

Mescit

Tesisin birinci katında misafirlerimizin rahatça ibadet edebileceği ferah bir ibadet mekanı bulunmaktadır. 

Kamelya Bölümü

Tesisimizin bahçe kısmında yazlık kamelyamız ile siz değerli misafirlerimize yaz ayları boyunca akşam saat:18.00 ile saat:23.00 arasında alakart yemeklerimiz ve her türlü alkolsüz içecekler ile dondurma keyfini size sunuyoruz. Kamelyamızda ayrıca hafta içi ve hafta sonları havuz başında düzenlenen özel yemekler güler yüzlü personelimiz tarafından siz değerli meslektaşlarımıza sunulmaya hazırdır. 

 Park Yeri

 Polisevi bahçemizde 30 araçlık park yeri mevcuttur.

Erzincan Polis Evi İletişim

Adres: İnönü, Halitpaşa Cad., 24180 Erzincan Merkez/Erzincan

Telefon: (0446) 223 38 91

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

error: İçerik Korunmaktadır.