Komiser Yardımcılığı – Misyon Koruma Güncel Bilgiler Test -2

Komiser Yardımcılığı – Misyon Koruma Güncel Bilgiler Test -2
1. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
2019 yılı Dünya'daki en fazla nüfusa sahip olan ülke aşağıdakilerden hangisidir?
2. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
2020 Turizm Başkenti Seçilen "Gebele" kenti aşağıda verilen hangi ülkede bulunmaktadır?
3. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Üyelerinin güvenliğini sağlamak ve istikrarın gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla, 4 Nisan 1949 tarihinde kurulan uluslararası kuruluş aşağıdakilerden hangisidir?
4. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Aşağıdakilerden hangisi Birleşmiş Milletler’e bağlı kuruluşlardan biri değildir?
5. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Nisan 2019’da yapılan Avrupa Güreş Şampiyonası’nda kazandığı altın madalya ile Avrupa’da en fazla şampiyonluğa ulaşan Türk güreşçi unvanını elde eden milli güreşçimiz aşağıdakilerden hangisidir?
6. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Mimozalı Kadın ve Kaplumbağa Terbiyecisi adlı eserleri ile tanınan ünlü ressam aşağıdakilerden hangisidir?
7. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Suriye sınırları içersinde yer alıp ‘’Çölün Gelini’’ olarak isimlendirilen antik kent aşağıdakilerden hangisidir?
8. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
’Zeytindağı’’ ‘’Çankaya’’ ‘’Ateş ve Güneş’’ adlı eserleri ile tanınan yazar aşağıdakilerden hangisidir?
9. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
2022 FIFA Dünya Kupası’na ev sahipliği yapacak olan ülke aşağıdakilerden hangisidir?
10. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
92’nci Akademi Ödüllerinde (OSCAR) ‘’Yabancı Dilde En İyi Film Dalı’’nda Türkiye’yi temsil edecek ‘’Bağlılık Aslı’’ adlı filmin yönetmeni aşağıdakilerden hangisidir?

 

Komiser Yardımcılığı – Misyon Koruma kategorisinde Komiser Yardımcılığı – Misyon Koruma Güncel Bilgiler – Genel Kültür Test -2 hazırlayarak sizlerle paylaşıyoruz.

Polislik Mobil Uygulamasını Telefonunuza indirerek ve Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve Gelişmelerden ücretsiz haberdar olabilirsiniz.

 
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: Content is protected !!