2023 Bekçilik Sözlü Sınav – Mülakatı Kazananların Ataması Nasıl Olacak?

Bekçi Adayları, bu yazımda sizlere Bekçilik Sözlü Sınav – Mülakatı Kazananların Ataması Nasıl Olacak? sorusu hakkında bilgiler vereceğim.

2023 Bekçilik Sözlü Sınav – Mülakatı Kazananların Ataması Nasıl Olacak?
A+
A-

Bekçi Adayları,  bu yazımda sizlere Bekçilik Sözlü Sınav – Mülakatı Kazananların Ataması Nasıl Olacak? sorusu hakkında bilgiler vereceğim.

Bekçilik Sözlü Sınav – Mülakatı Kazananların Ataması Nasıl Olacak?

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından mülakat sonuçlarının açıklanmasından adaylara duyurular, Polis Akademisi Başkanlığı sitesinin sonuç açıklama ekranında gerekli bilgiler adaylara tebliğ edilecektir.

Sınav sonuçları adaylara Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sayfası www.pa.edu.tr adresinden duyurulacaktır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav sonuçları duyurulmayacak ve sonuç belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav sonuç duyurusu tebliğ niteliğindedir.

Eksik veya yalan beyan, sahte evrak veya sınav komisyonlarını yanlış bilgilendirme sonucunda sınavlara katılarak başarılı olan adayların sınavları asıl veya yedek olarak kazanmış olsalar bile sınavları geçersiz sayılacaktır.

Adayın söz konusu işleme kasıtlı olarak sebebiyet verdiğinin tespit edilmesi durumunda ilgili Valilik tarafından aday hakkında gerekli yasal işlem yapılacaktır.

Atama İşlemleri Aşağıdaki Şekilde Olacak:

1. Yapılan sınavda başarılı olup, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olanların; ilgili Emniyet Müdürlüğüne bağlı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Sağlık Kurulu Raporları aldırılmak üzere hastaneye sevkleri yapılacaktır.

2. Sağlık şartları bakımından Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine girmeye elverişli olduğu anlaşılanlar aday memur olarak atanacaktır. Ataması yapılanlardan, feragat edenler ile geçerli bir mazereti olmaksızın kanuni süresi (ilan tarihinden itibaren 15 iş günü) içerisinde görevine başlamayanların atamaları ise iptal edilecektir.

3. Ataması yapılan aday memurlar arasından feragat edenler ile kanuni süreler içerisinde göreve başlamayanların yerine, her il ve ilçe kontenjanı için ayrı ayrı düzenlenen yedek listesinin başından başlanarak sırası ile yedek aday çağrılacaktır.

Bekçilik Genel Sağlık Raporu İşlemleri – Bekçilik Sağlık Yönetmeliği

Bekçilik Yeni Sağlık Yönetmeliği ile Genel Sağlık Raporu İşlemleri

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 10 Yorum
  1. Osman dedi ki:

    Bazı sitelerde ilk saglık raporu olacak denildi. Bu bilgi kesinmi çunku guvenlik sorusturmasi bildigim kadar 2 ay suruyor. Ilk sonuclari aciklayip sonradan guvenlik sorusturmasi mi yapacaklar?

    1. Admin dedi ki:

      Yukarı yazan aşama ne ise o olacak kardeşim

      1. Ali dedi ki:

        bekçi alımı ne zaman okucak bir daha bilgi alabilirmiyim ?

        1. Admin dedi ki:

          Tarih belli değil belli olunca duyuracağız kardeşim

  2. Mrt dedi ki:

    Merhaba..benim esim suan egitimde..atamalar egitim zamani mi belli olcak acaba.

    1. Admin dedi ki:

      Atama derken eğitimde olan bekçiler zaten atandılar eğitimden sonra il de çalışacaklar görevlendirme ile

      1. Mrt dedi ki:

        Yani biz ilcede oturuyoruz..il veya ilce oldugu ne zaman belli olur…herkez kendi ilinde veya ilcesindemi gorev yapcak..bizi tutup il e verirler mi..

  3. Sadri dedi ki:

    2019/1 dönem bekçi atamaları ne zaman gerçekleşecek. Nerden haberdar olucaz. Polis akademi açıklama yapacak mı

  4. Özgür dedi ki:

    2019 1.Dönem bekçilerin atamaları ne zaman belli olacak hastane işlemleri biteli 1.5 ay oldu hala bir dönüş yapılmadı 2019 1.dönem bekçilerini unuttular herhalde

    1. Admin dedi ki:

      İşlemler kolay olmuyor açıklama yakın gelir kardeşim

error: İçerik Korunmaktadır.