2019 Sahil Güvenlik Astsubay Maaşları Ne Kadar?

2019 Sahil Güvenlik Astsubay Maaşları Ne Kadar?
A+
A-

Sahil Güvenlik Astsubay adayları bu yazımda sizlere 2019 Sahil Güvenlik Astsubay Maaşları Ne Kadar? sorusunu cevaplamaya çalışacağım .

2019 Sahil Güvenlik Astsubay Maaşları Ne Kadar?

Arkadaşlar sizlerden gelen sorulara elimden geldikçe cevaplamaya çalışacağım. Maaş konusunda baya soru geliyor ancak sabit bir maaş yoktur. Bunun sebebi ise memur maaş sisteminde bekar , evli, aile yardımı, çocuk yardımı ve birçok kalemden dolayı net bir maaş söylemek zor oluyor. Genel bir maaş ücreti söylemek gerekirsem 5 bini buluyor. Bazı birimlerde çalışanlara Emniyette olduğu gibi ayrı bir görev parası verilmektedir.

2019 Sahil Güvenlik Astsubay Başvurusu Nasıl Yapılır? 

Ön başvurular sadece, https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresleri ile, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden eDevlet kapısı vasıtasıyla yapılmaktadır. İnternet ortamı dışında posta yoluyla veya şahsen yapılan başvurular dikkate alınmıyor.

2019 Sahil Güvenlik Astsubay Yaş Şartı Nedir?

Sahil Güvenlik Komutanlığı için ön lisans bölümlerinden mezun olmuş veya 26 Ağustos 2019 tarihine kadar mezun olabilecek durumda olanlar için düzeltilmemiş nüfus kaydına göre müracaat yapılan yılın Ocak ayının biri itibariyle yirmi yedi (27) yaşını bitirmemiş (01 Ocak 1992 ve sonrası doğumlular),

2019 Sahil Güvenlik Astsubay KPSS Puanı Nedir?

2018 yılında yapılan KPSS sınavında; lisans mezunları veya kayıt tarihine (26.08.2019) kadar mezun olabilecek durumdaki adaylar için Genel Kültür ve Genel Yetenek (P3) puan türünden en az 60 puan almış olmak, ön lisans mezunları veya kayıt tarihine (26.08.2019) kadar mezun olabilecek durumdaki adaylar için ise Genel Kültür ve Genel Yetenek (P93) puan türünden en az 60 puan almış olmak, Şehit ve malul eş ve çocukları için bu puanların en az %80‟ini almış olmak,

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

error: İçerik Korunmaktadır.