2019 Yılı Kara – Deniz – Hava Dış Kaynaktan Muvazzaf Subay Taban Puanları

2019 Yılı Kara – Deniz – Hava Dış Kaynaktan Muvazzaf Subay Taban Puanları

Subay Adayları, bu yazımda sizlere 2019 Yılı Kara – Deniz – Hava Dış Kaynaktan Muvazzaf Subay Taban Puanları. hakkında bilgiler vereceğim.

2019 Yılı Kara – Deniz – Hava Dış Kaynaktan Muvazzaf Subay Taban Puanları

1. Milli Savunma Bakanlığı 2019 Yılı Muvazzaf Subay Temini Seçim Aşaması Faaliyetleri 06 Kasım – 30 Aralık 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

2. Seçim Aşaması Faaliyetlerine çağrılan adaylar, sorgulama sayfasında belirtilen tarihte saat 08.00’da MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Mamak/ANKARA adresinde hazır bulunacaklardır. MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Nerede-Nasıl Gidilir?
3. Genel Kültür Sınavına girecek olan adayların (Pratisyen Tabip, Diş Hekimi ve Eczacı tercihi olanlar) sınavları 06 Kasım 2019 tarihinde MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Mamak/ANKARA adresinde yapılacaktır. Genel Kültür Sınavı sonuçları aynı gün akşam duyurulacak ve başarılı olan adaylara, 07 Kasım 2019 tarihinde seçim aşamalarına katılmak üzere çağrı yapılacaktır .MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Nerede-Nasıl Gidilir?
4. Başvuru şartlarını taşıyan adaylardan her sınıf kontenjanının 10 katı kadar aday KPSS P3 puanına göre sıralanarak sınavlara çağrılmıştır.
5. Sınav çağrısı için sınıf bazında taban puanlar belirlenmiştir. Adayların taban puanlarının üstündeki tercihleri dikkate alınacak, belirlenen taban puanların altında puanı olan adayların ilgili tercihleri geçersiz sayılacaktır. Taban Puanlar

Screenshot 3 Screenshot 4

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 8 Yorum
  1. Fatmanur dedi ki:

    Merhaba ben subaylığa hazırlanıyorum kara kuvvetleri komutanlığında İkmal personel ve piyadede kadınlar için herhangi bir puan belirtilmemiş ancak alım şartlarında girebildiğimiz görünüyor . Lütfen bu konuda yardımcı olabilir misiniz

    1. Admin dedi ki:

      Alım kılavuzunu detaylı incelemenizi öneririm

  2. Mehmet dedi ki:

    Selamün aleyküm bu puanlar ADP mi yoksa mülakatlara girmeden çağırmak için istenen puanlar mı?

    1. Admin dedi ki:

      aşamalar sonrası puanlama

      1. Mehmet dedi ki:

        Yani en az 80 kpss ile mi havaya giriliyor piyade için?

      2. kadir dedi ki:

        mülakatlardan önceki sıralama diye biliyorum bu puanları p3 yazılmış zaten adp değil.

  3. kenan dedi ki:

    bu puanlamalar nerede yazıyor resmi olarak nereden bulabilirim ? elektrik öüh. kpss den 86 puan mı alması gerekiyor hava kuvvetleri mülakatlarına katılabilmesi için ?

    1. Admin dedi ki:

      buradaki puanlamalar 2019 yılına aittir

error: İçerik Korunmaktadır.