2019 PMYO Mülakatı Ne Zaman Başlayacak?

2019 PMYO Mülakatı Ne Zaman Başlayacak?
707
A+
A-

PMYO Adayları, bu yazımızda 2019 PMYO Mülakatı Ne Zaman Başlayacak?  hakkında bilgiler vereceğiz. 2019 PMYO hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz.

2019 PMYO Mülakatı Ne Zaman Başlayacak?

Polis Akademisi tarafından 2019-2020 eğitim öğretim yılında Polis Meslek Yüksekokullarına, polis memuru olarak yetiştirilmek üzere (2.250) erkek, (250) kadın aday olmak üzere toplam (2.500) asıl aday alınacağını ve başvuruların 19.08.2019 tarihinde sona ereceğini duyurmuştu. Başvuru işlemleri tamamlandı. Polis Meslek Yüksekokulu öğrencileri parasız yatılı ve resmi üniformalıdır. Öğrencilerin iaşe, ibate ve sağlık giderleri ile diğer istihkakları Devletçe karşılanır. Polis Meslek Yüksekokullarında eğitim-öğretim süresi iki yıldır. Yüksekokuldaki eğitim-öğretimi başarı ile bitiren öğrencilere, Polis Meslek Yüksekokulu Ön Lisans Diploması verilir.

Başvuruların tamamlanmasından sonra adaylar Evrak Teslim – Ön Sağlık – Parkur – Mülakat aşamalarının ne zaman başlayacağını merak etmeye başladı. PMYO alımlarında genellikle tüm aşamalar aynı gün içerisinde yapılmaktadır. Polis Akademisi tarafından şu an Polis Okullarında Bekçilik Fiziki Yeterlilik Sınavı yapılıyor. Bu aşama 29.08.2019 tarihinde bitecektir.  2019 PMYO Evrak Teslim – Ön Sağlık – Parkur – Mülakat duyurusu bu ay sonuna doğru geleceğini düşüyoruz. Ekim ayında okulların başlayacağını göz önünde bulundurursak aşamaların Eylül ayının sonuna kadar tamamlanacağını düşünüyoruz.

2019 PMYO Başvuru Evrakları – Başvuruda İstenilen Belgeler

2019 PMYO Başvurusu Başlıyor – Taban Puan – PMYO Aşamaları Neler?

2019 PMYO Başvuru Şartları

2019 PMYO Yaş Şartı Ne Olacak ?

2019 PMYO Taban Puanı Ne Olacak?

PMYO Taban Puanları ve Aktif PMYO Sayısı Kaç?

PMYO Hakkında Her Şey Burada ?

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 4 Yorum
  1. batu dedi ki:

    Pmyo 1.siniflar ne zaman başlıyor okula? Sitede okulların 9 eylülde başlayacagi yaziyor?

    1. Admin dedi ki:

      Polis Akademisi Akademik Takvimi değiştirebiliyor

      1. Aa dedi ki:

        Mülakat ne zaman? Nereden bakabiliriz?

        1. Admin dedi ki:

          Duyuracağzı kardeşim şu an belli değil

error: İçerik Korunmaktadır.