2019 Jandarma – Sahil Güvenlik Muvazzaf – Sözleşmeli Astsubay Alım Sayısı

2019 Jandarma – Sahil Güvenlik Muvazzaf – Sözleşmeli  Astsubay Alım Sayısı
A+
A-

Jandarma – Sahil Güvenlik Adaylari 2019 Jandarma – Sahil Güvenlik Muvazzaf – Sözleşmeli Astsubay Alım Sayısı  belli oldu. Başvuru kılavuzunu okumadan başvuru yapmayınız.

2019 Jandarma – Sahil Güvenlik Muvazzaf – Sözleşmeli Astsubay Alım Sayısı

Jandarma Genel Komutanlığı Karargâhı ile bağlısı birlik ve kurumlarda istihdam edilmek üzere Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığına aşağıda belirtilen branşlarda muvazzaf/sözleşmeli erkek ve kadın astsubay temini yapılacaktır.

2018 yılında yapılan KPSS sınavında; lisans mezunları veya kayıt tarihine (26.08.2019) kadar mezun olabilecek durumdaki adaylar için Genel Kültür ve Genel Yetenek (P3) puan türünden en az 60 puan almış olmak, ön lisans mezunları veya kayıt tarihine (26.08.2019) kadar mezun olabilecek durumdaki adaylar için ise Genel Kültür ve Genel Yetenek (P93) puan türünden en az 60 puan almış olmak, Şehit ve malul eş ve çocukları için bu puanların en az %80‟ini almış olmak,

 

Basvuru Klavuzu 004

 

NOT-1: Şehit ve malul eş ve çocukları için belirlenen asıl ile yedek kontenjanların doldurulamaması durumunda, eksik kalan asıl veya yedek kontenjan; branşına, eğitim seviyesine ve cinsiyetine göre normal aday kontenjanına aktarılacaktır.

NOT-2: Lisans ve ön lisans kontenjanları başvuruların tamamlanmasını müteakip belirlenecek olup, lisans veya ön lisans asıl veya yedek kontenjanların doldurulamaması durumunda; eksik kalan asıl veya yedek kontenjan diğer eğitim seviyesine aktarılacaktır.

NOT-3: Jandarma haricindeki branşların asıl veya yedek kontenjanının doldurulamaması durumunda; eksik kalan asıl veya yedek kontenjanlar eğitim seviyesi ve cinsiyetine göre Jandarma branşına aktarılacaktır.

NOT-4: Kadın jandarma branşının asıl veya yedek kontenjanının doldurulamaması durumunda; eksik kalan asıl veya yedek kontenjan eğitim seviyesine göre erkek jandarma branşına aktarılacaktır.

NOT-5: Temini yapılacak branşlar için kaynak gösterilen bölümlere denk bölümlerden mezun olanlar, YÖK tarafından verilen denklik belgesini sisteme yüklemek sureti ile başvuru yapabilir. Adaylar denklik belgelerini sisteme yüklemek zorundadır.

NOT-6: Adayların en son mezun olabilecekleri ve mezuniyet belgesini ibraz edecekleri kayıt tarihi 26.08.2019‟dur.

Alımla İlgili Önemli Yazılarımız:

2019 Jandarma – Sahil Güvenlik Muvazzaf – Sözleşmeli Astsubay Başvurusu Başladı.

2019 Jandarma Muvazzaf – Sözleşmeli Astsubay Başvuru Kılavuzu

2019 Jandarma – Sahil Güvenlik Muvazzaf – Sözleşmeli Astsubay Alım Sayısı

2019 Jandarma – Sahil Güvenlik Muvazzaf – Sözleşmeli Astsubay Boy – Kilo

2019 Jandarma Astsubay Parkuru Detaylı Anlatım Bay – Bayan Parkur Videosu

2019 Sahil Güvenlik Astsubay Parkuru Detaylı Anlatım Bay – Bayan Parkur Videosu

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

error: İçerik Korunmaktadır.