Misyon Koruma Silah Bilgisi ve Atış Test 9 Çöz

Misyon Koruma Silah Bilgisi ve Atış Test 9 Çöz
1. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Boş kovanın dışarı atılmama sebebi nedir?
2. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Şarjör parçalarından biri hangisi değildir?
3. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Silahtaki hangi parça, mermi çekirdeğinin hızlanmasını, dönmesini ve yön bularak hedefe ulaşmasını sağlar?
4. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Silah bilgisi içinde ilk hız ne demektir?
5. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Silahta rampa nerededir?
6. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Tabancanın hangi parçası barut gazının basıncı nedeniyle geriye giden sürgünün yeniden yerine gelmesini sağlar?
7. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Nişan hattında bulunmayan şey aşağıdakilerden hangisidir?
8. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Silahı sökerken hangisine dikkat edilmesi gerekmez?
9. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Poligonda uyulması gereken güvenlik önlemleri içinde hangisi yoktur?
10. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Aşağıdakilerden hangisi namluda yer almaz?
11. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Fişek yatağı ne anlama gelir?
12. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Silahta aşağıdakilerden hangisi bulunmaz?
13. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Ateşli silahların namlularının içindeki girintilerin ismi nedir?
14. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Silahlar sınıflandırılırken hangisi olmaz?
15. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Silah temizlerken kullanılan, uç kısmına bez ya da fırça takılan, metalden ya da plastikten üretilen çubuğun adı nedir?
16. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
İyi bir atıcı aşağıdaki özelliklerden hangisine sahip değildir?
17. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Hatve ne anlama gelir?
18. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Hangi seçenekteki ifade atışa etki eden bireysel faktörlerden biri değildir?
19. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Aşağıdaki parçaların hangisinin üzerinde şarjör yuvası, horoz, çıkarıcı ve tetik gibi parçalar yer alır?
20. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Rayyür ne anlama gelir?
21. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Silah taşıma ruhsatı, kaç yıl için geçerli olmaktadır?
22. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Horozu kurmak dışında horozu düşürme görevi de olan ateşli silahların nasıl oldukları söylenebilir?
23. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Silahlarda iğneye baskı yapmak suretiyle fişeği hangi parça ateşlemektedir?
24. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Silahla yapılan kazaların bireysel sebepleri içinde aşağıdakilerden hangisi yer almaz?
25. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Kısa namlulu silahlarda aşağıdakilerden hangisi olmaz?

Polis Memurları içerisinden Meslek İçi Alımlarda yapılan sınavlara hazırlık için Misyon Koruma Silah Bilgisi ve Atış Test 9 Çöz oluşturulmuştur.

 

Polislik Mobil Uygulamasını Telefonunuza indirerek ve Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve Gelişmelerden ücretsiz haberdar olabilirsiniz.

 
YORUMLAR

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!